Ρόδος: Δέντρο έπεσε σε αυτοκίνητα από την κακοκαιρία - Φωτογραφίες
Τρία αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, όταν δέντρο ηλικίας πάνω από 80 ετών, έπεσε και τα καταπλάκωσε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης της Ρόδου
Κοραλόδεντρο έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής και καταπλάκωσε τρία οχήματα στη Ρόδο, λόγω της κακοκαιρίας. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής,
Τρία αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, όταν δέντρο ηλικίας πάνω από 80 ετών, έπεσε και τα καταπλάκωσε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης της Ρόδου
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβέστες και συνεργεία του δήμου της Ρόδου με σκοπό να απεγκλωβίσουν τα οχήματα και να απομακρύνουν το παλιό αυτό δέντρο
Μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Ιωάννης Μητσού και ο αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας Δημήτρης Καρατζιάς, ανέφεραν ότι η ζημιές στα αυτοκίνητα είναι μεγάλες και θα πρέπει οι άνθρωποι να αποζημιωθούν.
Ο κ. Καρατζιάς, αναφερόμενος στη χθεσινή έντονη νεροποντή που έπληξε τη Ρόδο ανέφερε ότι δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα αφού τα πρώτα βασικά μέτρα που ελήφθησαν μετά την κακοκαιρία μπόρα απέδωσαν.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.