Ένας άνδρας έπεσε στο κενό, από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας της Αχαρνών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο άνδρα με καταγωγή από τη Γεωργία, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά την πτώση του.
Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (26/3), ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε καθώς και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο. Κατά πληροφορίες, ο άνδρας μένει στο διαμέρισμα με τη σύζυγό του και τη μητέρα του.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.