Εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στην Πάτρα
Η 14χρονη Βαλεντίνα και η 15χρονη Ελένη έχουν να δώσουν σημεία ζωής από το απόγευμα της Τρίτης
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας, για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών, 14 και 15 ετών αντίστοιχα, από το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα.
Τα ανήλικα κορίτσια έχουν να δώσουν σημεία ζωής από το απόγευμα της Τρίτης.
Οι Αρχές να διενεργούν εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό τους, ενώ ALERT εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Στην ανακοίνωσή του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:
Στις 11/03/2025 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Πάτρας, η Βαλεντίνα Κ,14 ετών και η Ελένη Ο, 15 ετών.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Κλείσιμο
Η Βαλεντίνα Κ. έχει ύψος 1,55 μ., έχει βάρος 55 κιλά, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο κολάν, μαύρο μπουφάν και παντόφλες.
Η Ελένη Ο. έχει ύψος 1,65 μ., έχει βάρος 55 κιλά, μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο κολάν και άσπρες παντόφλες.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.