Aναζητούσαν άνδρα στην Αχαΐα από το 2021 και βρέθηκε στην Ομόνοια
Ο 56χρονος είναι καλά στην υγεία του
Ένας άνδρας από το Αίγιο που ήταν αγνοούμενος από το 2021, εντοπίστηκε σήμερα (12/3) στην Ομόνοια.
Ο 56χρονος είναι καλά στην υγεία του, ενώ η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στις 28 Αυγούστου του 2021 και έκτοτε τον αναζητούσαν καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη του.
Σύμφωνα με το tempo24 ο άνδρας ανέφερε στις Αρχές ότι πρόκειται για άστεγο χωρίς μόνιμη κατοικία και για το λόγο αυτό αλλάζει συχνά μέρη.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events