Λόγω διέλευσης συρμών υπερμεγεθών οχημάτων μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφάσισε τις παρακάτω σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, ως εξής:
Ολιγόωρος προσωρινός αποκλεισμός της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λ.Ε.Α., από τη χιλιομετρική θέση (χ/θ) 25,600 έως τη χ/θ 26,100 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, κατά τις ώρες 22:00 της 12, 17, 19, 26/03/2025 (εναλλακτικά ή/και 01, 02/04/2025), έως την 06:00 της επομένης.
Ολιγόλεπτος ολικός αποκλεισμός και των δυο κατευθύνσεων του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή του Σταθμού Διοδίων Ελευσίνας, καθώς και της εισόδου της νότιας παράπλευρης οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες από 02:00 έως 05:00 της 12, 17, 19, 27/03/2025 (εναλλακτικά ή/και 02, 03/04/2025).
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.