Μήνυση κατά αιρετών του δήμου Κασσάνδρας κατέθεσε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Η οικογένεια του νεαρού επιθυμεί την επιτάχυνση των διαδικασιών για την απόδοση ποινικών ευθυνών τόσο σε αιρετούς όσο και σε υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου
Μήνυση κατά αιρετών του δήμου Κασσάνδρας κατέθεσε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
Η οικογένεια του νεαρού επιθυμεί την επιτάχυνση των διαδικασιών για την απόδοση ποινικών ευθυνών τόσο σε αιρετούς όσο και σε υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου Κασσάνδρας και αυτό επιδιώκει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Είναι γεγονός ότι μετά την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, με την οποία επιβλήθηκε η ποινή της έκπτωσης στη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά και της τρίμηνης αργίας στην αρμόδια αντιδήμαρχο, η οικογένεια θεωρεί ότι ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων.
Πριν από λίγες ημέρες, κατέθεσε μήνυση ο πατέρας για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος τόσο της δημάρχου, αντιδημάρχων αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων της Κασσάνδρας, καθώς θεωρεί ότι ο θάνατος του 19χρονου συνδέεται άμεσα με τις ενέργειες αλλά και τις παραλείψεις τους.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.