Ένας 42χρονος από τη Ναύπακτο ένιωσε αδιαθεσία και πήγε να κάνει εξετάσεις, ωστόσο έπαθε ανακοπή την ώρα που βρισκόταν στον αξονικό τομογράφο.
Σύμφωνα με το aixmi- news.gr ο 42χρονος που ήταν γνωστός επαγγελματίας της περιοχής αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Την ώρα που βρισκόταν στον αξονικό τομογράφο υπέστη ανακοπή και «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στους φίλους και γνωστούς.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.