Στο πόρισμα για τα Τέμπη αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πολιτικός αναλυτής και αρθρογράφος, Ανδρέας Δρυμιώτης.
Όπως είπε, το πόρισμα για τα Τέμπη, «εμένα δε με ικανοποίησε».
«Δεν είναι δυνατόν το πόρισμα να μιλά για υποστελέχωση, όταν το βράδυ εκείνο, μαζί με τον σταθμάρχη υπήρχαν άλλοι δύο, που έφυγαν πριν από την ώρα τους. Πρέπει να επισημανθεί η παθογένεια του ελληνικού κράτους ότι κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν κάθεται στην ώρα του», ανέφερε ο πολιτικός αναλυτής και αρθρογράφος, Ανδρέας Δρυμιώτης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d86xn6b9hbld)
«Αυτό που έδειξε το συλλαλητήριο, είναι ότι ο κόσμος, ζητάει να μάθει τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα του το χρωστάμε», είπε σχετικά με τα συλλαλητήρια της Παρασκευής ο Ανδρέας Δρυμιώτης.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.