Φωτογραφίες - βίντεο: Κούλουμα στου Φιλοπάππου με Σαρακοστιανά από το δήμο Αθηναίων
Με φόντο τους πολύχρωμους χαρταετούς, ο δήμος Αθηναίων στήνει το παραδοσιακό λαϊκό γλέντι
Εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται από νωρίς το πρωί στον λόφο του Φιλοπάππου για να γιορτάσουν με φίλους και συγγενείς την Καθαρά Δευτέρα.
Παρών στον χώρο και ο δήμος Αθηναίων, με το προσωπικό του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου (ΟΠΑΝΔΑ) που μοιράζει τα παραδοσιακά σαρακοστιανά, λαγάνες, ελιές, σπανακοπιτάκια χωρίς τυρί, και χαλβά, στους πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί για τα Κούλουμα. «Καλή Σαρακοστή! Δίνουμε εδώ στον λόφο του Φιλοπάππου τα παραδοσιακά εδέσματα και σε λίγο επάνω ξεκινάει το γλέντι. Έχει πολύ αέρα, άρα μεγάλη ευκαιρία να πάνε ψηλά οι χαρταετοί» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας που μοίρασε και ο ίδιος σαρακοστιανά σε πολίτες.
Στον λόφο Φιλοπάππου έχει στηθεί μια μεγάλη σκηνή που θα φιλοξενήσει τη μπάντα της Γιώτας Γρίβα, για ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι. Σε άλλο σημείο, τους πολίτες υποδέχεται η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.