Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 16 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05:37 τα ξημερώματα του Σαββάτου στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.
Σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 16 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 11 χιλιόμετρα.
Ο προηγούμενος σεισμός στην περιοχή μεγέθους μεγαλύτερου των 4R σημειώθηκε στις 22:18 το βράδυ της Παρασκευής.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.