«Είχαμε μιλήσει πριν πάει ο Λευτέρης στους Γόννους. Σε αυτή τη δουλειά ήταν να πάω εγώ. Την έδωσα τη δουλειά στον Λευτέρη, γιατί το φορτηγό μου δεν μπορούσε να χωρέσει τα εμπορεύματα» είπε αρχικά ο κ. Παπαδάκης.
«Πήρα τον Λευτέρη, γιατί είμαστε σαν συγγενείς και τον έστειλα σε αυτή τη δουλειά. Τόσο την πρώτη φορά για τα μηχανήματα, όσο και τη δεύτερη για την ξυλεία» συμπλήρωσε ο ίδιος.
«Με το που έρχονται να πούμε του λέω “μάγκα τι γίνεται; Άλλο νούμερο μου είχες δώσει να ελέγξω και άλλα και πάει να με κάνει μαρς. Επειδή εγώ ήμουν με τις πατερίτσες νόμιζε, ότι θα με έκανε καλά. Τον κάνω ένα άδειασμα και του δίνω μια στο κεφάλι με το 38άρι και δίνω και μία στον άλλο, τον, πως τον λένε, τον οδηγό. Και τους έδωσα στο κεφάλι και τελείωσε. Την πλήρωσε άδικα ο οδηγός» είχε πει ο 60χρονος.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.