Άλλο ένα περιστατικό σε δρομολόγιο του Προαστιακού με βαγόνι να γεμίζει καπνούς σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ να επιβεβαιώνει όσα συνέβησαν σε δρομολόγιο από Αθήνα προς Κιάτο.
Όπως είπε ο Παναγιώτης Τερεζάκης στον ΣΚΑΪ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 6:51 το πρωί της Παρασκευής στο δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1302.
«Κατά την αναφορά του συμβάντος παρουσιάστηκε έντονη δυσοσμία καμμένου υλικού στο δεύτερο βαγόνι. Ο μηχανοδηγός σταμάτησε στα Λιόσια και απομόνωσε την μονάδα κλιματισμού από όπου έβγαινε η δυσοσμία. Στη συνέχεια πήγε τους επιβάτες στα πίσω βαγόνια και συνέχισε το δρομολόγιο» περιέγραψε ο κ. Τερεζάκης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7omcohzd3xd)
Σύμφωνα με τον κ. Τερεζάκη, «η αρμοδιότητα για τα βαγόνια και τη συντήρησή τους είναι η Hellenic Train.
Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε ότι «είναι συμβάντα που γίνονταν και στο παρελθόν, δεν είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα στο τροχαίο υλικό ή στις διαβάσεις. Ένα σύστημα που είχε ελλιπή χρηματοδότηση και έλλειψη προσωπικού τα τελευταία 15 χρόνια, έχει αρχίσει να έχει προβλήματα όσο και φιλότιμο κι αν υπάρχει».
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία