Στιγμές τρόμου έζησε ένας 62χρονος υπάλληλος βενζινάδικου της οδού Λαγκαδά, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έπεσε θύμα ληστείας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του thestival.gr οι δύο δράστες τον χτύπησαν μέχρι να του πάρουν όσα χρήματα είχε επάνω του.
Το αυτοκίνητο με τους δύο δράστες έφτασε στο πρατήριο καυσίμων περίπου στις 3:48 τα ξημερώματα. Από αυτό κατέβηκε ο συνοδηγός ο οποίος ζήτησε από τον ανυποψίαστο υπάλληλο να του βάλει βενζίνη.
Όταν, όμως, ολοκληρώθηκε ο ανεφοδιασμός, οι δύο ληστές βγήκαν μαζί από το όχημα και επιτέθηκαν στον υπάλληλο φορώντας κουκούλες.
Τα δευτερόλεπτα που ακολουθούν είναι δραματικά με τον έναν από τους ληστές να κρατάει ένα κατσαβίδι και να το ακουμπάει στην πλάτη του 62χρονου ο οποίος ακούγεται να φωνάζει «περίμενε» για να κερδίσει χρόνο.
Αφού, όμως, τον χτύπησαν και τον έριξαν κάτω, οι δύο ληστές κατάφεραν και του πήραν από την τσέπη 930 ευρώ,. με τον υπάλληλο να καλεί σε βοήθεια, φωνάζοντας «ληστεία».
Κλείσιμο
Ο 62χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Βρίσκεται σε σοκ λόγω του συμβάντος. «Είμαστε απροστάτευτοι» δήλωσε στο thestival.gr ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος των δύο δραστών. Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.