Σεισμός 4,6 Ρίχτερ με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο ανάμεσα σε Σκύρο και Αλόννησο σημειώθηκε στις 10:01 το πρωί με τη δόνηση να γίνεται αισθητή και στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός είχε επίκεντρο 32 χλμ. δυτικά της Σκύρου (σ.σ. η αυτόματη λύση έδωσε σεισμό 4,5 Ρίχτερ).
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 14,6 χλμ.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.