Για τις 30 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η δίκη του 34χρονου επιδειξία του Περιστερίου από το αρμόδιο το Αυτόφωρο Δικαστήριο. Το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την κράτηση του κατηγορούμενου μέχρι τότε.
Ο 34χρονος Αιγύπτιος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για τις επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Περιστέρι.
Σε βάρος του από την εισαγγελία ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, κατά εξακολούθηση και άπαξ και για βία κατά υπαλλήλων καθώς αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.