Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Ρίου η 14χρονη Ελενα η οποία πριν από δέκα ημέρες ενώ έπαιζε με συμμαθητή της στο κέντρο του χωριού στο Καλαμάκι Ωλενίας, ανέβηκε σε ένα βυτιοφόρο που εκινείτο μέσα στο χωριό (στην πίσω σκάλα) και έπεσε από αυτό με αποτέλεσα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Στο πλευρό της οι γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου υπό την επίβλεψη του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη.
Την Παρασκευή η 14χρονη υπεβλήθη και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση.
«Ο αγώνας δύσκολος και επίπονος Στοίχημα όλων πλέον η διάσωση της μικρής Έλενας. Πραγματοποιήθηκε και δεύτερο πολύωρο χειρουργείο από τον κύριο Ραυτόπουλο και μας έδωσε δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε τον δύσκολο μας αγώνα! Παραμένει σε βαρβιτουρικά κώμα και θεραπευτική υποθερμία και νέο ανακοινωθέν με το καλό την Δευτέρα. Κατάσταση κρίσιμη αλλά σταθερή» δήλωσε στην εφημερίδα «Πολιτεία» ο κ. Ηλιάδης.
Υπενθυμίζεται πως το κορίτσι πήδηξε από το βαρύ όχημα ενώ το βυτιοφόρο βρισκόταν εν κινήσει καθώς ο οδηγός δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό κι έβαλε μπροστά τη μηχανή. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει με το κεφάλι στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.