Στη σύλληψη 52χρονου μετά από καταδίωξη προχώρησαν αστυνομικοί χθες το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 52χρονος δεν υπάκουσε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και περνώντας φανάρια με κόκκινο.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρικές συσκευές, τρεις τσάντες και άλλα αντικείμενα που είχε κλέψει νωρίτερα από διαμέρισμα. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ποινή κάθειρξης πέντε ετών με την κατηγορία της απόπειρας διακεκριμένης κλοπής.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.