Συνελήφθη στη Ρουμανία ο 43χρονος που είχε αρπάξει ακριβά ρολόγια και κοσμήματα από ξενοδοχείο της Αθήνας
Τον Αύγουστο του 2023 η κλοπή στην Αθήνα - Ο 43χρονος Ρουμάνος αναζητούνταν με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση κλοπών με τη μέθοδο «RIP - DEAL»
Συνελήφθη στις 31 Δεκεμβρίου 2024 σε πόλη της Ρουμανίας, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου από τις ρουμανικές Αρχές, ένας 43χρονος Ρουμάνος που αναζητούνταν με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση κλοπών με τη μέθοδο «RIP - DEAL».
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, στο πλαίσιο της οποίας ο συλληφθείς είχε ταυτοποιηθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και στη χώρα μας τον Αύγουστο του 2023 σε ξενοδοχείο στην Αθήνα, με τη συνολική χρηματική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων να ανέρχεται στις 243.400 ευρώ.
Ο συλληφθείς, μετά τις προβλεπόμενες δικαστικές διαδικασίες, εκδίδεται στην Ελλάδα προκειμένου απολογηθεί στο αρμόδιο ανακριτικό Τμήμα.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.