Πιο συγκεκριμένα, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, όταν πεζός, που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε άνδρας χωρίς δίπλωμα, άφησε την τελευταία του πνοή.
Το τροχαίο έγινε στην οδό Πελοποννήσου, ενώ ο 85χρονος περπατούσε με τον σκύλο του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ηλικιωμένος παρασύρθηκε μαζί με τον σκύλο, με αποτέλεσμα να αφήσουν και οι δύο την τελευταία τους πνοή.
Ο 22χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη και από τον έλεγχο της ΕΛΑΣ διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας