Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι σήμερα, σε επιχείρηση με ζωοτροφές στις Μαλάδες Ηρακλείου. Τραυματισμένος από πυροβολισμό στο πόδι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, άνδρας 35 ετών που φέρεται να είναι εργαζόμενος στην εταιρεία και να βρέθηκε τυχαία μπροστά στο περιστατικό.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το περιστατικό συνέβη ανάμεσα σε πρόσωπα από την περιοχή του Προφήτη Ηλία Ηρακλείου με βαρύ ιστορικό αντιδικίας που έχει να κάνει με την υπόθεση της δολοφονίας του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη το 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο πατέρας του θύματος της δολοφονικής επίθεσης του 2012 συνάντησε έναν αδερφό του δράστη και τον κυνήγησε για να τον πυροβολήσει. Αυτός μπήκε σε ένα μαγαζί να σωθεί και τελικά ο πατέρας πυροβόλησε τον υπάλληλο.
Δείτε βίντεο:
Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε από τη σφαίρα, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του, καθώς τον έχει βρει στο ισχίο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε ένα ακόμη άτομο που βρέθηκε στο περιστατικό, όμως δεν φέρει τραυματισμό από όπλο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.