Τραγωδία σε χωριό της Αιγιαλείας: 70χρονος Γερμανός κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του
Ο αυτόχειρας, ο οποίος ζούσε μόνος του, έδεσε ένα σχοινί από το μπαλκόνι του σπιτιού του
Τραγωδία το απόγευμα της Τετάρτης στο χωριό Μάγειρα της Αγιαλείας με έναν 70χρονο Γερμανό να βρίσκεται απαγχονισμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο αυτόχειρας ο οποίος ζούσε μόνος του, έδεσε ένα σχοινί από το μπαλκόνι του σπιτιού του και έδωσε τέλος στη ζωή του.
Τον άτυχο ηλικιωμένο βρήκαν συγχωριανοί του που ειδοποίησαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.
Ο αυτόχειρας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Ρίου προκειμένου να γίνει νεκροψία νεκροτομή.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.