Χαλκιδική: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο και πήραν κοσμήματα αξίας 1 εκατ. ευρώ από σπίτι
Η ιδιοκτήτρια απουσίαζε από τις αρχές του έτους και όταν επέστρεψε στη μονοκατοικία της στις 12 Ιανουαρίου διαπίστωσε ότι άγνωστοι άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο με τα κοσμήματα
Κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ άρπαξαν επιτήδειοι από σπίτι στη Φούρκα Χαλκιδικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια απουσίαζε από τις αρχές του έτους και όταν επέστρεψε στη μονοκατοικία της στις 12 Ιανουαρίου διαπίστωσε ότι άγνωστοι άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο στο οποίο είχε μέσα τα κοσμήματα.
Όπως κατέθεσε, σε αξιωματικούς του τμήματος Κασσάνδρας η γυναίκα, είχε στο χρηματοκιβώτιο κοσμήματα και πολύτιμους λίθους συνολικής αξίας, 1.000.000 ευρώ.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία