Τροχαίο στην ορεινή Ναυπακτία: Όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό - Στο ΚΑΤ 28χρονος τραυματίας
Επιβάτες έτερου οχήματος και οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν βοήθεια και συνέβαλαν στον απεγκλωβισμό των τριών επιβαινόντων
Στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ διακομίσθηκε 28χρονος Αγρινιώτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου στην Κλεπά Ορεινής Ναυπακτίας.
Το τροχαίο ατύχημα, όπως μεταδίδουν το agrinionews.gr και thermonews.gr, συνέβη στον δρόμο Κλεπά-Λιβαδάκι, στην ορεινή Ναυπακτία, όπου το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος με άλλα 2 νεαρά άτομα, από το Αγρίνιο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό περίπου 70 μέτρων.
Επιβάτες έτερου οχήματος που βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο που εξετράπη, κάλεσαν βοήθεια, ενώ άμεση ήταν και η κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των τριών επιβαινόντων.
Πυροσβέστες με οχήματα είχαν σπεύσει από το Αγρίνιο και το Κλιμάκιο Θέρμου και μεταφέρθηκε, αρχικά, σε κέντρο υγείας, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.
Κλείσιμο
Ωστόσο, επειδή το ασθενοφόρο ερχόμενο από το Αγρίνιο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το σημείο, λόγω του χιονιού στο ύψος του Αχλαδόκαστρου, τον παρέλαβε έτερο ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου μετέβησαν και οι δύο άλλοι επιβάτες.
Το νεαρό θύμα του τροχαίου είναι γνωστός έμπορος του Αγρινίου και στο Νοσοκομείο Καρπενησίου κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στην Αθήνα. Φέρεται να έχει τραύματα στο θώρακα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.