Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος που πέταξε καρέκλα στη σύζυγο και το παιδί τους

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος που πέταξε καρέκλα στη σύζυγο και το παιδί τους

Δεν τραυματίστηκαν η γυναίκα και το 4χρονο παιδί - Ο 41χρονος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το εν λόγω συμβάν, χωρίς τη συναίνεση της συζύγου του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος που πέταξε καρέκλα στη σύζυγο και το παιδί τους
Στη σύλληψη ενός 41χρονου που επιτέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη σύζυγο και το ανήλικο παιδί τους, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 32χρονης συζύγου του, όλα ξεκίνησαν τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στο σπίτι τους, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου, όταν ο 41χρονος έπειτα από λεκτικό διαπληκτισμό μαζί της, πέταξε μια καρέκλα προς το μέρος της και του 4χρονου γιου της, χωρίς να τους τραυματίσει, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το εν λόγω συμβάν, χωρίς τη συναίνεσή της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, ο συλληφθείς σε προγενέστερα χρονικά διαστήματα προέβη δύο φορές σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.

Εις βάρος του συλληφθέντα, ελληνικής καταγωγής, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό και παραβίαση απορρήτου. Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πού το πάει ο Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Βενιζέλος ή Τασούλας οι δύο πιο πιθανοί, εκτός η Σακελλαροπούλου

Θρήνος για τον αστυνομικό διευθυντή που σκοτώθηκε με τη σύζυγό του σε τροχαίο - Προσπάθησε να αποφύγει μπαγκαζιέρα που έπεσε στον δρόμο

Η Καλιφόρνια φλέγεται: Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές των 57 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης