Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μεταφέρθηκε το πρωί στη ΜΕΘ όπου και διασωληνώθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι ο 95χρονος Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα από τα Τίρανα.
Από 30 Δεκεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Τιράνων με ίωση. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, παρουσίασε γαστρορραγία και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στον «Ευαγγελισμό».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς