Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση κοντά στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης
Ανήκει σε 88χρονο ο οποίος είχε εξαφανιστεί από 21 Νοεμβρίου
Ένας περαστικός εντόπισε πτώμα σε αποσύνθεση, ανάμεσα σε μπάζα, κάτω από γέφυρα, κοντά στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, το πτώμα εντοπίστηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης (9/1).
Ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής βρέθηκαν στο σημείο και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός ανήκει στον 88χρονο Α. Ν. που είχε εξαφανιστεί από την Χαλκηδόνα στις 21 Νοεμβρίου του 2024. Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί silver alert.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.