Ξεπέρασαν τους 390 οι ωφελούμενοι του ειδικού προγράμματος απασχόλησης της ΛΑΡΚΟ.
Συγκεκριμένα, συνολικά 392 από τους 658 πρώην εργαζόμενους που έχουν εγγραφεί στο ψηφιακό μητρώο της ΔΥΠΑ, έχουν προσληφθεί σε φορείς που συμμετέχουν, όπως Περιφέρειες, Δήμοι, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Πανεπιστήμια και άλλα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.
Στόχος της δράσης, προϋπολογισμού 60 εκατ. ευρώ, είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης στο δημόσιο τομέα, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 31178/08-05-2024 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2686).
Η συνολική χρονική διάρκεια της επιδοτούμενης απασχόλησης είναι:
-έως 24 μήνες για ωφελούμενους έως 54 ετών και
-έως 7 έτη για ωφελούμενους 55 ετών και άνω. Οι ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές ανέρχονται στο ποσό των 1.210 ευρώ.
Δείτε ΕΔΩ τη Δημόσια Πρόσκληση, που περιγράφει αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.