Όπως έγραψε από το πρωί το protothema.gr, η γυναίκα είχε πιο ήπια συπτώματα από τον σύζυγό της ενώ το ίδιο ήπια ήταν τα συμπτώματα και της κόρης τους.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η κόρη του 71χρονου είχε ταξιδέψει στην Κίνα την περίοδο των γιορτών και κατά την επιστροφή της φέρεται να είχε συμπτώματα ίωσης.
Ο 71χρονος αρχικά πήγε με συμπτώματα πνευμονίας σε ιδιωτική κλινική αλλά τελικά κρίθηκε ότι έπρεπε να διακομιστεί στην εφημερία στο «Παπανικολάου».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ