Άδωνις Γεωργιάδης: Κανένας λόγος ανησυχίας μετά τη νοσηλεία στη ΜΕΘ του 71χρονου με μεταπνευμονοϊό
«Αυτή τη στιγμή έχουμε ζητήσει την ενδελεχή ανάλυση του κρούσματος. Να δούμε αν υπάρχει κάποιο στέλεχος που δεν γνωρίζαμε ή έχει κάποια χαρακτηριστικά επικίνδυνα»
Όπως σημείωσε «αυτή τη στιγμή έχουμε ζητήσει την ενδελεχή ανάλυση του κρούσματος. Να δούμε αν υπάρχει κάποιο στέλεχος που δεν γνωρίζαμε ή έχει κάποια χαρακτηριστικά επικίνδυνα. Από την ώρα που στην Κίνα υπάρχει αυτή η επιδημία, δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαδοθεί.Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6whn500cm15)
Ο υπουργός Υγείας παρατήρησε, επίσης, ότι «μετά τις γιορτές είναι αυξημένη η πίεση. Φέτος έχουμε πολύ λιγότερα κρούσματα covid και γρίπης και λιγότερες εντατικές κατειλημμένες από κορωνοϊό και γρίπη. Η πίεση στο ΕΣΥ ήταν πολύ λιγότερη, μετά τις γιορτές αναμένεται μια πίεση που πάντα γίνεται»
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.