Σεισμός τώρα στην Ηλεία - 3,5 Ρίχτερ ταρακούνησαν την περιοχή
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 2 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά του Γιαννιτσοχωρίου Ηλείας
Σεισμόςμεγέθους 3,5 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ηλεία.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 2 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά του Γιαννιτσοχωρίου Ηλείας.
Το εστιακό βάθος του σεισμού είναι 5 χιλιόμετρα.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα στην Ηλεία σημειώθηκε ακόμα ένας σεισμός 4,6 Ρίχτερ.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.