Σεισμός τώρα στην Ηλεία - 3,5 Ρίχτερ ταρακούνησαν την περιοχή
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 2 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά του Γιαννιτσοχωρίου Ηλείας
Σεισμόςμεγέθους 3,5 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ηλεία.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 2 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά του Γιαννιτσοχωρίου Ηλείας.
Το εστιακό βάθος του σεισμού είναι 5 χιλιόμετρα.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα στην Ηλεία σημειώθηκε ακόμα ένας σεισμός 4,6 Ρίχτερ.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.