Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, σε ηλικία 88 ετών, το πρωί της Κυριακής (05/01).
Ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης, ανέφερε για τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού ότι, «περίπου στις 7:30-45 το πρωί της Κυριακής (05/01), μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο μας. Έγινε προσπάθεια ανάνηψής του, όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.