Στις εισαγγελικές Aρχές οδηγήθηκαν οι 10 Τούρκοι υπήκοοι καθώς και ο Λιβανέζος που συνελήφθησαν σε συντονισμένη επιχείρηση από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο Τούρκοι 45 και 39 ετών που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη παραπέμφθηκαν σε ανακριτή και ζήτησαν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα. Η γυναίκα από την Τουρκία που συνελήφθη, παραμένει κρατούμενη ως τη Δευτέρα για να απελαθεί.
Οι επτά συλληφθέντες στην Αττική παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα και επίσης πρόκειται να απελαθούν. Ο Λιβανέζος αφέθηκε ελεύθερος.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.