Στο τροχονομικό βάθρο στην πλατεία Λευκού Πύργουανέβηκαν από τις 11:30 σήμερα το πρωί, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τροχονόμοι στη Θεσσαλονίκη θυμίζοντας στους διερχόμενους οδηγούς σκηνές από τις προηγούμενες δεκαετίες.
Στο «βαρελάκι» έσπευσαν πολιτικοί και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης για να
να αφήσουν δώρα στους αστυνομικούς και να συγχαρούν την Τροχαία για το έργο της.
Ανάμεσά τους, ο υφυπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Βούγιας, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και η ανεξάρτητη βουλευτής Ράνια Θρασκιά.
Την εορταστική εκδήλωση «στόλισαν» με χριστουγεννιάτικες μελωδίες τα μέλη της μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς