Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος προχώρησε σε μια ανάρτηση απάντηση σε όσους λένε με σιγουριά ότι το ρήγμα που προκαλεί τους σεισμούς σε Χολαργό, Χαλάνδρι και Παπάγου είναι μικρό.
Σε αυτήν επισημαίνει ότι, στην πραγματικότητα, οι επιστήμονες έχουν πλήρη άγνοια για το μέγεθος του ρήγματος και ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί «δεδομένου ότι αναφερόμαστε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή».
Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του: «Η ακολουθία ξεκίνησε στις 11.12.2024 με μέγεθος 2,8 και συνεχίζεται με μικρότερα μεγέθη. Μέχρι τώρα έγιναν 30 σεισμοί. Μερικοί ισχυρίζονται ότι είναι μικρό το ρήγμα. Στην πραγματικότητα έχουμε πλήρη άγνοια. Τώρα μαθαίνουμε, βλέποντας αυτούς τους μικρούς σεισμούς. Η ορθή επιστημονική διατύπωση είναι "δεν γνωρίζουμε κάτι για το ρήγμα, τα επίκεντρα αυτών των μικρών σεισμών δεν διασπείρονται σε μεγάλη περιοχή και, συνεπώς, μέχρι τώρα δεν έχει ενεργοποιηθεί σημαντικό τμήμα ρήγματος".
Στο παρελθόν ζήσαμε πολλές εκπλήξεις, π.χ. ποιός θυμάται τους μικρούς σεισμούς στο δυτικό τμήμα του ρήγματος της Φυλής το Νοέμβριο του 1997 που προετοίμασαν τον καταστροφικό σεισμό της Πάρνηθας (Φυλής) στις 7.9.1999; Ας είμαστε, λοιπόν, κάπως επιφυλακτικοί δεδομένου ότι αναφερόμαστε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή».
ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ
Η ακολουθία ξεκίνησε στις 11.12.2024 με μέγεθος 2,8 και συνεχίζεται με μικρότερα...
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.