Θεσσαλονίκη: Εργατικό ατύχημα στο λιμάνι με θύμα 60χρονο οδηγό φορτηγού
Τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι κατά τη διενέργεια εργασιών φόρτωσης προϊόντων σιδήρου
Ένας 60χρονος εργαζόμενος οδηγός φορτηγού οχήματος τραυματίστηκε την Παρασκευή, στην προβλήτα 5 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, κατά τη διενέργεια εργασιών φόρτωσης προϊόντων σιδήρου στο επικαθήμενο του φορτηγού με τη χρήση περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος (κλαρκ), ο 60χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι.
Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς-Ο Άγιος Δημήτριος», όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.