Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Πάρνηθας - 111 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική στην Αττική για την κακοκαιρία
Οι 75 κλήσεις αφορόυσαν αντλήσεις υδάτων και οι 36 για κοπές δέντρων
Αρκετά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν από χθες το βράδυ την Αττική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από χθες το βράδυ έως τις 5 το απόγευμα σήμερα, έχουν γίνει 111 κλήσεις στο επιχειρησιακό της κέντρο, οι οποίες αφορούσαν για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συγκεκριμένα σημειώθηκαν:
- 75 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων ενώ ενέργειες έγιναν σε 53 περιπτώσεις
- 36 κλήσεις για κοπές δέντρων ενώ ενέργειες έγιναν σε 27 περιπτώσεις
Η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Πάρνηθας , όπου είχε διακοπεί λόγω χιονόπτωσης, όπως και στην παραλιακή οδό Καλάμο-Ωρωπού, που είχε διακοπεί λόγω συσσώρευσης υδάτων.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.