Η έντονη βροχόπτωση είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οχήματα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος των πρώην διοδίων Σχηματαρίου, τα οποία παραμένουν στο σημείο μέχρι και σήμερα (26/12).
Μετά από έντονη βροχόπτωση τρεις οδηγοί αυτοκινήτων που επιχείρησαν να διασχίσουν τον παράδρομο της Εθνικής από σημείο όπου είχαν συσσωρευτεί ύδατα εγκλωβίστηκαν, με αποτέλεσμα να στηθεί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη διάσωσή τους.
Τα οχήματα παραμένουν στο σημείο και σύμφωνα με το MEGA αποφασίστηκε η επιχείρηση απάντλησης υδάτων να γίνει την Παρασκευή (27/12), αφού οι Αρχές περίμεναν έντονα φαινόμενα και σήμερα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας