Ενέδρα από τέσσερα άτομα σε 50χρονο στη Βάρκιζα: Τρεις μαχαιριές στην κοιλιά δέχτηκε το θύμα
Ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας - Φέρει τραύμα στην κοιλιά, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Φέρεται να έχει αναγνωρίσει αυτόν που τον μαχαίρωσε
Σοβαρά τραυματισμένος εντοπίστηκε ένας άνδρας το μεσημέρι της Τρίτης (24/12) στη Βάρκιζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Βορεάδων και Μουσών και είναι τραυματισμένος στην κοιλιά. Νωρίτερα είχαν προηγηθεί κλήσεις από πολίτες στην ΕΛ.ΑΣ. που έκαναν λόγο γιαπυροβολισμούς.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι γύρω στα 50 ετών με καταγωγή από την Αλβανία. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, τέσσερα άτομα, δύο σε αυτοκίνητο και άλλα δύο με μοτοσυκλέτα έστησαν ενέδρα στον 50χρονο και του επιτέθηκαν. Αφού τον χτύπησαν και εκείνος έπεσε αιμόφυρτος, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα φέρεται να έχει αναγνωρίσει το άτομο που τον χτύπησε με το μαχαίρι, πρόκειται για ομοεθνή του, ο οποίος αναζητείται, μαζί με τους συνεργούς του.
Τι είπε η γυναίκα που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες
«Ήθελε βοήθεια ο άνθρωπος και απλά κάλεσα το 166 και τις Αρχές μαζί με έναν άλλο κύριο. Από κει και πέρα, ζητούσε βοήθεια και τον βοηθήσαμε, όσοι ήμασταν εδώ. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να σηκωθεί ο άνθρωπος, ελπίζω να είναι καλά. Μέχρι εκεί», τόνισε η γυναίκα που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.