Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της δημοτικής Αρχής στο Καματερόγια τον απεγκλωβισμό σκυλιών από εγκαταλελειμμένο ακίνητο, όπου επικρατούσαν άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Η παρέμβαση πραγματοποιείται μετά από εισαγγελική παραγγελία της Εισαγγελίας ΠρωτοδικώνΑθηνών.
«Ειδοποιηθήκαμε από την Εισαγγελία με έγγραφο ότι υπάρχει εγκαταλελειμμένος χώρος με έξι αδέσποτα σκυλιά και κινητοποιηθήκαμε άμεσα, σε συνεργασία με την αστυνομία και το δημοτικό κτηνιατρείο», δήλωσε στο protothema.gr ο Δημήτρης Βαβλαδέλης. Ο κ. Βαβλαδέλης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, περιέγραψε τις τραγικές συνθήκες που εντοπίστηκαν. «Τα ζώα ήταν τελικά δέκα, ζούσαν σε άθλιες συνθήκες και αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας», πρόσθεσε.
Η επιχείρηση συνεχίζεται με τη μεταφορά των σκυλιών σε ασφαλές περιβάλλον, όπου θα λάβουν την απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα. Το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την ανάγκη για άμεση παρέμβαση σε περιπτώσεις παραμέλησης ζώων, καθώς και τη σημασία της συνεργασίας των αρχών για την προστασία της ευζωίας τους.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί