Μαλακάσα: Προφυλακίστηκαν οι έξι Αιγύπτιοι για τον ομαδικό βιασμό 16χρονου
Αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην κακοποίηση του ανήλικου και να υπέδειξαν δύο αλλά πρόσωπα ως υπεύθυνα
Βασιλική Κόκκαλη
Κάθε εμπλοκή τους στο αποτρόπαιο περιστατικό της σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης 16χρονου ομοεθνή τους σε δομή της Μαλακάσας, αρνήθηκαν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έξι κατηγορούμενοι της υπόθεσης, όλοι Αιγυπτιακής καταγωγής.
Οι έξι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων και απολογήθηκαν για βαριές κατηγορίες ακόμη και για ομαδικό βιασμό ανηλίκου κατά συναυτουργία. Αμέσως μετά, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.
Πάντως, κατά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην κακοποίηση του 16χρονου και να υπέδειξαν δύο αλλά πρόσωπα ως υπεύθυνα.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.