Επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Τρίτης, άγνωστοι σε πολυκατοικία που μένει αστυνομικός, στην περιοχή του Χολαργού.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την έκρηξη σημειώθηκαν φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Άμεσα έφθασαν στο σημείο άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι εντόπισαν δύο σκασμένα γκαζάκια και ένα που δεν εξερράγη.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.