Χαλκιδική: Νεκρός 58χρονος μετά από ανατροπή φορτηγού στο δρόμο Πόρτο Κουφό - Σιθωνίας
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 58χρονος οδηγός βγήκε από το όχημα και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο όχημα, προκειμένου να τον μεταφέρει σε κοντινό Κέντρο Υγείας - Στη διαδρομή ένιωσε δυσφορία και κατέληξε
Ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του, όταν το φορτηγό που οδηγούσε σήμερα το πρωί στον δρόμο Πόρτο Κουφό - Σιθωνίας, στη Χαλκιδική, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και έπεσε σε χαντάκι.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 58χρονος βγήκε από το όχημα και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο όχημα, προκειμένου να τον μεταφέρει σε κοντινό Κέντρο Υγείας. Στη διαδρομή, ωστόσο, ένιωσε δυσφορία και κατέληξε.
Αναφορές, ωστόσο, από τις τοπικές Αρχές, τονίζουν πως ο 58χρονος έπαθε υποθερμία, καθώς έμεινε μέσα στο όχημα αρκετή ώρα και τον βρήκε σε άσχημη κατάσταση το πρωί υπάλληλος του Δήμου. Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του 56χρονου, ο άντρας ξεκίνησε χθες το βράδυ απο τη Συκιά και επέστρεφε στο χωριό του, στην Τορώνη. Την ώρα που περνούσε από τη διασταύρωση στο Πόρτο Κουφό, έπεφταν πολλές πέτρες λόγω κατολίσθησης από την κακοκαιρίας και, πιθανότατα, φοβήθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να ντελαπάρει.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.