Η ίδια δικαιολόγησε τους εικονικούς γάμους λέγοντας ότι «όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται σε ανάγκη θα κάνει οτιδήποτε». Την ίδια ώρα αποκάλυψε ότι υπήρχε και αμοιβή για τους γάμους. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «έπαιρνα περίπου 700 ευρώ».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5yjx8dff9i9)
Αναφερόμενη στον πατριό της και για τα όσα είχε υπονοήσει και στη συνέχεια πήρε πίσω τόνισε ότι «δεν είμαι ανακουφισμένη αλλά μετάνιωσα για ό,τι έχει γίνει. Έχω κουραστεί με όλα αυτά».
Αναρωτήθηκε, μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση «γιατί να επικοινωνήσω με τους μάρτυρες; Πού να ξέρω ποιοι έχουν καταθέσει;».
Όπως είπε «δεν έχω φίλους, έχω φίδια στο περιβάλλον μου, πρέπει να σταματήσουν τα σενάρια. Ταινία τρόμου να είχαμε γυρίσει δεν θα συνέβαιναν αυτά».
Όσον αφορά το μωρό της Κατερίνας είπε «δεν ξέρω αν ήταν ζωντανό ή νεκρό όταν έφτασαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ. Δεν μου είπαν από το νοσοκομείο αν το παιδί ήταν ζωντανό όταν το παρέλαβαν οι γιατροί. Στην Κατερίνα ανακοίνωσαν ότι δεν το κατάφερε».
Κλείσιμο
Ειδικά, δε, για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη είπε ότι «σε αυτή την υπόθεση έχουν ανακετευτεί πολλοί τρίτοι. Την ώρα που μεταφέραμε τον Παναγιώτη ήμουν τρελαμένη».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.