Λέσβος: Σορός μετανάστη βρέθηκε στην παραλία Φαρά - Διασώθηκαν 26 άτομα
Σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων, δεν υπάρχουν αγνοούμενοι, ενώ η λέμβος τους βρέθηκε στην παραλία Φαρά
Τη σορό ενός αλλοδαπού στην παραλία Φαρά της Λέσβου εντόπισαν το μεσημέρι της Δευτέρας στελέχη του Λιμενικού.
Παράλληλα, σε κοντινή, δύσβατη περιοχή βρέθηκαν σώοι 26 άνθρωποι, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου του Λιμενικού στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων.
Σύμφωνα, πάντως, με τους διασωθέντες, δεν υπάρχουν αγνοούμενοι, ενώ η λέμβος τους βρέθηκε στην παραλία Φαρά.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.