Άδοξο τέλος είχε η σημερινή ημέρα για ένα ζευγάρι, που επρόκειτο να παντρευτεί σε περιοχή του Ηρακλείου.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr,όλα ήταν έτοιμα για το μυστήριο τόσο στην εκκλησία όσο και στον χώρο που θα γινόταν το γλέντι. Το μόνο που απέμενε ήταν η ετοιμασία της νύφης.
Ωστόσο η μέρα πήρε αναπάντεχη τροπή, καθώς ο 36χρονος γαμπρός, λίγες ώρες πριν, συνελήφθη για ναρκωτικά. Αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον 36χρονο με 170 γραμμάρια κοκαΐνης και σφαίρες.
Η σύλληψη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στις οικογένειες όσο και στους συγγενείς, που πάγωσαν όλες τις διαδικασίες για τον γάμο.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.