Δράμα: Φωτιά στο σαλέ στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού - Δείτε βίντεο
Άμεσα επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 οχήματα και 9 άνδρες για την κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά ξέσπασε χθες το μεσημέρι από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο σαλέ στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού.
Άμεσα επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 οχήματα και 9 άνδρες για την κατάσβεση της φωτιάς.
Όπως αναφέρει το kavalapoint.gr και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σημειώθηκαν σοβαρότατες ζημιές στον 1ο και στον 2ο όροφο (όπου βρισκόταν το καφέ και ο χώρος υποδοχής), όπου υπήρχαν εύφλεκτα υλικά και ξύλινες επενδύσεις, ενώ στο ισόγειο οι ζημιές είναι μικρότερες.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5taue8mrfsp)
Στον χώρο έσπευσε αμέσως το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ώστε να εξετάσει τα ακριβή αίτια για την εκδήλωση της φωτιάς.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κτήριο δεν είχε ρεύμα, έτσι απομακρύνεται το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι