Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου προκειμένου να παρουσιαστεί στο Β ΄Αυτόφωρο Μονομελές μετά τη σύλληψή της για μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος της από άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος για συκοφαντική δυσφήμιση.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5sks7jgz80h)
Όπως είπε η εκπρόσωπος της ΕΛΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, για τη σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου, «υπήρχαν στιγμές έντασης κατά τη μεταφορά της σε άλλο ΑΤ. Αντέδρασε με τη σύλληψη της και έπρεπε να μεταφερθεί στο ΑΤ όπου είχε υποβληθεί η μήνυση. Υπήρχε μια διαδικασία και μια ένταση, τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα».
Η ίδια, μάλιστα, διεμήνυσε ότι «όταν χρειαστεί (σ.σ. η Ειρήνη Μουρτζούκου) να βρεθεί για την υπόεθση των πέντε παιδιών, θα βρεθεί».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5sgt2vze1cp)
Εξήγησε, δε, ότι στην προηγούμενη αναζήτηση για να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί είχαν μόλις μισή ημέρα για να την εντοπίσουν καθώς «το αυτόφωρο δεν αφορά τη μήνυση αλλά την ώρα του αδικήματος».
Η 24χρονη συνελήφθη χθες και πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ. Μάλιστα όταν έφτασε στο αστυνομικό τμήμα φαινόταν φορτισμένη. «Δεν είμαι καλά, αλλά είμαι ήρεμη», δήλωσε σε δημοσιογράφο του MEGA.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου κατά την αποχώρησή της από την ΕυελπίδωνΕιδήσεις σήμερα:
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι