Κέρκυρα: Νεκρός εργάτης γης από ηλεκτροπληξία στον Σπαρτύλα
Προανάκριση για το συμβάν διενεργείτε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας
Την ζωή του έχασε ένας 48χρονος εργάτης γης, αλβανικής καταγωγής, όταν κατά την διάρκεια εργασιών, ήρθε σε επαφή με καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να τον «χτυπήσει» το ρεύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας κρατούσε ηλεκτρονικό ελαιοραβδιστικό, το οποίο ακούμπησε τα καλώδια της ΔΕΗ. Η επαφή αυτή αποδείχθηκε μοιραία.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που κλήθηκε στην περιοχή διαπίστωσε τον θάνατο του.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργείτε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.