Κέρκυρα: Νεκρός εργάτης γης από ηλεκτροπληξία στον Σπαρτύλα
Προανάκριση για το συμβάν διενεργείτε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας
Την ζωή του έχασε ένας 48χρονος εργάτης γης, αλβανικής καταγωγής, όταν κατά την διάρκεια εργασιών, ήρθε σε επαφή με καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να τον «χτυπήσει» το ρεύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας κρατούσε ηλεκτρονικό ελαιοραβδιστικό, το οποίο ακούμπησε τα καλώδια της ΔΕΗ. Η επαφή αυτή αποδείχθηκε μοιραία.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που κλήθηκε στην περιοχή διαπίστωσε τον θάνατο του.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργείτε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.