Κίνηση τώρα: Παραμένει το μποτιλιάρισμα στους δρόμους - Ακινητοποιημένα οχήματα σε Κηφισό και Αττική Οδό, χάος στο κέντρο
Σημαντικές καθυστερήσεις και σε Κηφισίας όπως και σε Κατεχάκη, Μεσογείων και Πειραιώς - Δείτε Live την κίνηση
UPD:
Στο «κόκκινο» παραμένει η κίνηση στους περισσότερους δρόμους του Λεκανοπεδίου της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας Alexandros που δημιουργεί εκτεταμένα προβλήματα.
Σημαντικές καθυστερήσεις εντοπίζονται στον Κηφισό από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας έως και το ύψος της Κηφισιάς και στα δύο ρεύματα, καθώς αρκετά σημεία του έχουν πλημμυρήσει.
Προβλήματα στην κυκλοφορία εντοπίζονται και στην Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη στην άνοδο όπου τα οχήματα αυτή την ώρα είναι ακινητοποιημένα. Παρόμοια είναι η εικόνα και στην Κηφισίας από το Ψυχικό έως το Μαρούσι στην άνοδο.
Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στη Λ. Θηβών, στη Λ. Βουλιαγμένης, στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, στη Λεωφόρο Μεσογείων, αλλά και στους δρόμους γύρω από το κέντρο.
Κυκλοφοριακό χάος σημειώνεται και σε σημεία της Αττικής οδού, από Κάντζα έως Μεταμόρφωση ( έξοδο για Λαμία ) κι από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.
Κομφούζιο επικρατεί ακόμη σε Πανεπιστημίου, Σταδίου και Πειραιώς.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.