Χολαργός: Αδιανόητο συμβάν σε βρεφονηπιακό σταθμό - Έδωσαν λάθος παιδί σε παππού
Ο παππούς, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε δεν φορούσε τα γυαλιά του, πήρε το 19 μηνών μωρό, το έβαλε στο αυτοκίνητό του κανονικά, το πήγε σπίτι και στη συνέχεια επέστρεψε πίσω όταν κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για το εγγόνι του
Ένα αδιανόητο συμβάν καταγράφηκε σήμερα σε βρεφονηπιακό σταθμο στον Χολαργό όταν παιδαγωγοί έδωσαν λάθος παιδί, μόλις 19 μηνών μωρό, σε παππού.
Ο παππούς, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε δεν φορούσε τα γυαλιά του, το πήρε, το έβαλε στο αυτοκίνητό του κανονικά, το πήγε σπίτι και στη συνέχεια επέστρεψε πίσω όταν κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για το δικό τους παιδί.
Στον βρεφονηπιακό σταθμό μετέβη και ο πατέρας του παιδιού το οποίο δόθηκε στη λάθος οικογένεια κι όταν δεν βρήκε εκεί το παιδί του διαμαρτυρήθηκε σε έντονο τόνο.
Στη συνέχεια συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα οι παιδαγωγοί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κάτω των 2 ετών όπως και ο παππούς για τις δικές του ευθύνες.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.